Wednesday, September 12, 2012

Lirik Lagu Muara Hati – Siti Nurhaliza & Hafiz | OST Adam & Hawa


Demam Drama Adam & Hawa makin terasa kehangatan dan semestinya ramai yang layan drama ni sebab hero nya Aaron Aziz bukan! hoho.. termasuk la aku & hubby duk layannnn jugal la cite Adam & Hawa ni.. Romantik gitu, lagu tema yang berjudul Muara Hati ni pun kena jer dengan ceritanya dan merupakan gandingan mantap Siti Nurhaliza & Hafiz. Suka sangat-sangat lagu ni, kakak pun siap menari-menari & ulang-ulang dengar lagu Muara Hati nih..

Jom layan video klip 'Muara Hati'

 

Lirik Lagu Muara Hati – Siti Nurhaliza & Hafiz | OST Adam & Hawa

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia
Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

[Chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu
Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta


6 comments:

Kesuma Angsana said...

terbaik lah lagu & liriknyer

YATZAKIE said...

best lagu ni..akak,sya nak tnya..mcmne akak wat entry melekat (entry hangat minggu ini) kat sebelah ni?

Acik Erna said...

Assalam Kasih Salina..
acik baru je tengok yang dah download punya..bila tengok asek teringatkan novelnya..

Kasih Salina said...

Kak KA, mmg best tambah lg klu tgk sirinyer..

Kasih Salina said...

Yat, senang jer tu..
Masuk layout kat blog tu, add gadget dan cari popular post..
nanti yg tajuk "Hangat Minggu Ini" blh edit...

Kasih Salina said...

Acik, okaylah dh baca novel dia, tapi kalau tak baca lg pun best jg...akan tertanya-tanya