Sunday, November 9, 2008

Kamila Di Langkawi (6-8 Nov 2008)





shopping kat Idaman Suri.. rasa cam tak mau kuar jer shopping tapi x leh wat apa lah.. tak boleh tahan nafsu shopping ni.. mula2 ayah Kamila tak mau kuar dari bas pun.. tengok2 tu dia.. teringin jugak nak tengok barang2..






























































tu aksi apa la pulak tu.. pantang letak jer nak tunjuk aksi dia





















nome2 nya anak ibu ni.. layu jer matanya.. agaknya dah penat sangat la tu coz dah 3 hari di Langkawi.. 8 nov 2008 last day kat sana semua dah rasa penat.. ayah lagi la penant coz kena jaga Kamila yg kuat meragam.. Kamila asyik nak nangis jer..











yang ni pula masa dalam feri.. nasib baik Kamila tak meragam dalam feri tu.. tak pernah lagi naik feri besar macam langkawi coral ni.. jadi lama sangat perjalanannya.. hampir 1 jam setengah..

Saturday, November 1, 2008

12.15 pm Kamila Berjaya Menirap Kali Pertama

1 Nov 2008 Sabtu:12.15 am Kamila berjaya menirap dengan usahanya sendiri.. agaknya Kamila berusaha bersungguh sungguh sebab tak tahan ibu selalu bercerita dengan orang yang Kamila ni badan besar saja tapi malas menirap.. usia dah 4 bulan..
Tengok tu.. baru beberapa kali berjaya menirap dah pandai angkat kepala dan dada.. kesian juga ibu tengok dangan anak ibu ni.. rambut takde.. botak depan la.. ciannya.. ikut ayah dia masa kecik.. siaplah ayah.. nanti ibu scan gambar ayah masa kecil dulu.. ibu nak tengok.. Kamila ke ayah dia yang lebih teserlah kebotakkan nya..
malam ni saja lebih dari sepuluh kali Kamila dah berjaya menirap.. pandai jer anak ibu ni tengok kamera.. macam tau2 jer ayah nak rakam aksi dia..
tu aksi apa pulak la cayang ibu ni.. suka sangat angkat kaki dia.. cubalah duduk elok2.. bersopan sikit.. nak tau apa jadi 5 minit kemudian.. sarung kaki tu dah ada kat tangan Kamila.. bogel la kaki dia tu.. seronoknya dengan aksi si manja ibu ni.. seluar pun belum sempat lagi ayah dia nak tukar.. tu la pasal pakai baju putih, seluar pink dan sarung kaki kuning..