Monday, August 25, 2008

Cuti Balik Terengganu

Kesian anak ibu ni.. kecik2 dah kena pakai tali pinggang.. tu la.. nak duk depan sangat.. hehe.. Kamila nak nangis sangat sebenarnya ni.. pastu ayah dia buh lah kat seat depan ni.. baru dia senyap & gelak2.. coz kami pun gelak sama kat dia..

Ni masa kenduri kawin rumah kawan mak aku.. cuti2 sekolah ramai la orang kawin.. Kamila duk dengan Mak Ngah dia ni..


Pak Cu, Mokcik & Mak Ngah Nur Kamila.. huhu...



Kamila dengan ibu dia la ni.. kat area Banjaran Titiwangsa masa balik rumah nenek Kamila la ni..




Sunday, August 10, 2008

21 Jun 2008 SELAMAT MELAHIRKAN ANAKKU

Jam 8.20 pagi pada 21 Jun 2008 di Hospital Tuanku Fauziah Kangar, Perlis aku selamat melahirkan baby girl yang diberi nama Nur Kamila Qistina Binti Mohamad Zamhari. Kamila selamat dilahirkan melalui pembedahan caserean setelah 11 jam ibu berada dalam labour room..





























Majlis Pernikahan & Persandingan Linda

Inilah dia satu-satunya gambar masa perutku membesar selama 7 bulan. Mana taknya masa mengandung tu cam rasa malas jer nak bergambar. Masa ni aku balik kampung untuk buat kenduri kesyukuran sikit dan juga untuk meraikan majlis kenduri kawin adik sepupu aku ni..










Inilah sepupuku yang baru kawin pada 3 Mei 2008. Kalau diikutkan hati malas jer aku nak balik kampung tapi mengenangkan orang tua di kampung kena balik jugak lah. Yelah..jauh sangat. Ambik masa sekurang-kurangnya 8 jam. Apatah lagi waktu2 dah sarat mengandung tu lagi lah penat.