Friday, February 29, 2008

Aktiviti Waktu Petang





















Friday, February 22, 2008

Trip Makan Angin di Tanjung (Penang) 1-3 Feb 2008

1st Day.. kami sekeluarga stay kat Sri Sayang Apartment.. kat area Ferringghi ler.. maklumlah nak duduk beach area.. lagipun ni 1st time keluarga hubby mai sini landing kat airport penang.. dah ler aku dengan hubby lambat jemput depa ni kat airport.. ingatkan lambat lagi flight nak sampai.. kebetulan kami pun bertolak lewat sikit dari Kedah.. dah lah jalan sesak giler.. kesian.. terpaksa lah tunggu kat airport tu 1 jam.. risau gak kami takut kena marah jer.. tu yang tak habis2 aku sms apa yang hubby aku cakap kat adik dia..


Sri Sayang Apartment ni ok lah jugak.. murah pun murah.. 2nd day ni kami nak pindah ke City Bayview Hotel plak.. sepatutnya kami stay kat apartment ni 2 malam.. start 31 Jan 2008 la.. tapi nak buat macam mana flight air asia ni wat hal plak.. delay ke 1 Feb 2008.. tension gak kami coz dah banyak benda yang kami plan.. selama ni tak pernah la pulak flight air asia buat hal.. tapi.. apa2 pun air asia tetap yang terbaik setakat hari ni..












































Happy 4th Anniversary - 1/1/2004-2008